Чай Пуер Цитрус
Пуер у висушеному мандарині. Цей чай виробляють з листя
чайного дерева, що зростає в провінції Юньнань на південному заході Китаю.
Чай Пуер Цитрус має темний колір, сильний та глибокий аромат і
смак, з нотками цитрусових фруктів, які надають йому свіжість та легкість.
Цей чай часто пов'язують з корисними властивостями, такими як
поліпшення шлунково-кишкового травлення, зниження рівня
холестерину та допомога в регулюванні ваги.
Час заварювання та температура води можуть варіюватись
в залежності від особистого смаку, але зазвичай рекомендується
заварювати чай Пуер Цитрус при температурі близько 95 градусів
Цельсія та часом заварювання від 2 до 5 хвилин, залежно від сили, яку ви хочете отримати.
Країна походження: Юньнань, Китай.
C° 95 С
t 2-5 хв
Відповімо на всі питання: Safo Tea (Сафо Ті) - 097 897 2677
Лао Шу Пуер
Вирощується в провінції Юньнань на півдні Китаю.
Його відмінність полягає в тому, що листки викладаються в
шари та зберігаються протягом кількох років, під час яких
чай піддається процесу ферментації та збагаченню смаковими
властивостями. Саме завдяки цим процесам Лао Шу Пуер має глибокий,
насичений смак та аромат зі слабкою гіркуватістю. Він часто позначається
як чай для поціновувачів та може використовуватись як для щоденного
вживання, так і для особливих випадків.
Країна походження: Юньнань, Китай.
C° 95-100 С
t 30 сек -3 хв
Відповімо на всі питання: Safo Tea (Сафо Ті) - 097 897 2677